INGREDIENTE

tribulus terrestris

Cea mai bună combinație de ingrediente cu proprietăți afrodiziace, care stimulează circulația sângelui, asigurând astfel longevitatea și duritatea organului genital masculin, în timpul actului sexual.

INGREDIENTE NATURALE


Tribulus (Tribulus terrestris)

este un puternic remediu medical, care regleaza nivelul de hormoni barbatesti si, prin urmare, creste libido-ul.

Epimedium brevicorum Maxim extract

O planta ce o gasim in partile Asiei, epimedium brevicorum este folosita in medicina chineza pentru beneficiile sale surprinzatoare.

Epimedium este adesea utilizata pentru probleme de performanta sexuala, cum ar fi disfunctia erectila si dorinta sexuala scazuta. Aceasta planta ajuta organismul sa produca mai mult hormon masculin, ceea ce duce la o viata sexuala imbunatatita.

Choleus forsfokolii extract

Studiile efectuate pe Choleus forsfokolii au aratat o crestere a nivelului de hormon masculin la barbati si implicit o imbunatatire a vietii sexuale.

Ptychopetalum olacoides extract

Unul dintre primele studii efectuate asupra extractului de Ptychopetalum olacoides a aratat eficacitatea sa in tratarea tulburarilor sistemului nervos si a impotentei sexuale.

Panax ginseng extract

Panax ginseng este o planta care se dezvolta in Coreea, in nord-estul Chinei si in cea mai indepartata zona a Siberiei.
Folosita in medicina traditionala din timpuri stravechi, panax ginseng are numeroase beneficii si efecte asupra organismului.

Eleuterococcus senticosus extract

Extractele de Eleutheroccus senticosus sunt adesea gasite in suplimente ce sustin imbunatatirea performantelor sexuale, eliminarea disfunctiilor erectile si cresterea libidoului.

Paullinia cupana

Kunth extract (guarana) – este o planta originara din bazinul central al Amazonului, si au fost folosite inca din perioada pre-columbiana, fiind cunoscuta pentru efectele stimulente, afrodisiace, tonice.

Polenul 

este o sursă bogată în proteine şi conţine aproape toate substanţele nutritive necesare corpului uman, astfel încât este considerat un super-aliment. În plus, polenul este un ingredient natural 100%, care nu poate fi sintetizat într-un laborator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *