Beneficiile Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris Beneficii

Tribulus Terrestris promovează un nivel sănătos de testosteron, îmbunătățește sănătatea prostatei, crește libidoul și fertilitatea și poate chiar încuraja dezvoltarea musculară și pierderea în greutate.

Așadar, dacă ești sportiv și cauți un supliment pentru construirea musculară, următorul supliment care îți poate oferi un avantaj în sală și care să-și dezvolte fizicul este Tribulus Terrestris.

O modalitate superioară și complet naturală de a obține câștigurile pe care ți le dorești.

Tribulus terrestris planta

CE ESTE TRIBULUS TERRESTRIS 

Tribulus Terrestris este numele unei plante fructifere care este acoperită cu țepi ascuțiți și flori galbene.  

Cu efecte remarcate asupra nivelului de oxid nitric din corp, unii sportivi folosesc suplimente cu tribulus înainte de antrenamen,t cu aproximativ 30-60 de minute înainte de a ridica greutăți.

Alții folosesc Tribulus Terrestris pentru efectul acestuia asupra testosteronului și a masei corporale slabe.

DE UNDE PROVINE TRIBULUS TERRESTRIS?

Tribulus Terrestris se găsește în Marea Mediterană, vestul Statelor Unite sau în locuri cu climă similară, cum ar fi China și Vietnam. Dar poate fi găsit și în Turcia, Macedonia și Bulgaria.

Oamenii au folosit frunza, rădăcina și fructele plantei Tribulus ca ingredient în Ayurveda și Medicina Tradițională Chineză, de secole.

Cel mai bun Tribulus este cel cu cea mai mare prezență de saponine și alți nutrienți.

Tribulus terrestris testosteron booster

TRIBULUS TERRESTRIS CREȘTE TESTOSTERONUL

Extractul din Tribulus Terrestris este consumat din mai multe motive, cum ar fi îmbunătățirea performanței atletice, probleme cardiace și circulatorii, probleme sexuale și culturism.

Dar ceea ce face ca Tribulus să fie un supliment popular și preferat este dezvoltarea mușchilor datorită prezenței saponinelor.

Într-un studiu, s-au dat sportivilor 625 mg extract de Tribulus, care conținea saponină 40%, de 3 ori pe zi, timp de 20 de zile și au descoperit că producția de testosteron a crescut semnificativ în primele 10 zile ale experimentului.

Tribulus funcționează prin creșterea nivelurilor de hormon luteinizant (LH) sau hormon foliculostimulant (FSH).

Ambele sunt gonadotropine și stimulează glandele atât la bărbați, cât și la femei. Acest lucru determină crearea nivelurilor de testosteron la bărbați și de estrogen la femei. 

Celălalt factor ar fi modul în care Tribulus afectează glicemia, scăzând nivelul și creând un răspuns în organism care crește testosteronul.

Alte cercetări sugerează că Tribulus este adaptogen. Cu alte cuvinte, planta va funcționa numai atunci când poate ajuta la refacerea organismului în homeostazie sau „echilibru”

Plantele adaptogene sunt socotite plante medicinale, rădăcini și fructele acestora având beneficii precum reglarea dispozitiei, a hormonilor și creșterea energiei și a atenției într-un mod natural.

tribulus terrestris

BENEFICIILE TRIBULUS TERRESTRIS

 • Scăderea glicemiei
 • Niveluri normalizate de testosteron
 • Libido mai sănătos și mai multă satisfacție sexuală
 • Fertilitate crescută
 • Sănătate pentru prostată
 • Dezvoltare musculară
 • Pierdere în greutate
 • Niveluri de energie crescute
 • Performanța atletică crescută

PURE POWER 36H – MIERE PENTRU POTENTA – 100% Natural

 • Plic miere pentru potenta si adio ejaculare precoce
 • Simplu de folosit, nu trebuie dizolvat, nu trebuie luat cu apă
Supliment miere pentru potenta Pure Power 36H

Cea mai buna combinatie de ingrediente cu proprietati afrodisiace care stimuleaza circulatia sangelui, asigurand astfel longevitatea și duritatea organului genital masculin in timpul actului sexual.

Comanda acum

CARE ESTE DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ DE TRIBULUS TERRESTRIS

Doza recomandată pentru Tribulus Terrestris este de doua sau trei capsule, în funcție de câte mg conține o capsulă.

Recomandat între 650 – 1000 mg pe zi, în funcție de interesele tale. Se pot lua în siguranță 1 capsulă dimineața, 1 după-amiaza și/sau 1 înainte de a merge la culcare.

Datorită modului în care Tribulus interacționează cu organismul și hormonii, poți să profiți de acesta.

 • Dimineața, poți lua Tribulus imediat după ce te trezești, deoarece nivelul de glucoză din sânge va fi scăzut. Ia-l întotdeauna după servirea mesei.

Poți consuma Tribulus timp de 8-12 săptămâni, apoi este indicată o pauză. Încetează utilizarea timp de cel puțin 4 săptămâni.

Precauții atunci când utilizezi Tribulus Terrestris

Acesta poate interacționa cu unele medicamente pentru inimă sau pentru tensiunea arterială. Așadar, este bine să întrebi medicul înainte de a lua Tribulus, dacă nu ești sigur.

De asemenea, Tribulus ar putea avea unele efecte secundare.

Deoarece suplimentul reduce nivelul de glucoză din sânge, s-ar putea să te simți amețit și să tremuri.

Cei care sunt susceptibili istoric la hipoglicemie sau cei care iau medicamente pentru diabet ar trebui să se consulte și cu un medic, înainte de administrare.

Dar, lăsând toate acestea deoparte, mai multe studii au raportat că Tribulus Terrestris nu provoacă efecte secundare majore și are un risc scăzut de toxicitate.

CÂND ESTE CEL MAI BUN MOMENT PENTRU A LUA TRIBULUS TERRESTRIS?

Eficacitatea extractului de Tribulus poate fi amplificată dacă doza este precisă.

Tribulus este foarte specific dozei, așa că trebuie să alegi momentul și cantitatea înainte de a vedea rezultatele dorite.

Intervalul care pare să funcționeze pentru majoritatea oamenilor este între 2,3 și 4,6 miligrame de saponine, pe kilogram de greutate corporală, în fiecare zi.

Dacă dorești să-ți crești performanța atletică, să crești nivelul de testosteron și să obții un impuls înainte de antrenament, Tribulus este un supliment excelent de adăugat la regimul tău de nutriție.

Tribulus Terrestris a fost folosit de secole în practicile medicinale antice și are o listă lungă de beneficii asociate cu efecte secundare minime.

Odată ce ai adăugat Tribulus în dieta ta, vei începe să vezi o diferență în fizicul și performanța ta.

S-a demonstrat că utilizarea zilnică a plantei de Tribulus Terrestris poate ajuta la creșterea apetitului sexual, la creșterea masei musculare slabe și la îmbunătățirea forței și a puterii.

PURE POWER 36H – MIERE PENTRU POTENTA – 100% Natural

 • Plic miere pentru potenta si adio ejaculare precoce
 • Simplu de folosit, nu trebuie dizolvat, nu trebuie luat cu apă
Supliment miere pentru potenta Pure Power 36H

Cea mai buna combinatie de ingrediente cu proprietati afrodisiace care stimuleaza circulatia sangelui, asigurand astfel longevitatea și duritatea organului genital masculin in timpul actului sexual.

Comanda acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *